Blog-Noutati

Folie pentru geamuri: beneficii suplimentare de economisire a energiei

folie protectie solara tunari - folie pe trei geamuri

Folie pentru geamuri: beneficii suplimentare de economisire a energiei

Cu ce ​​altceva poate ajuta filmul pentru ferestre, în afară de reducerea costurilor cu energia?

Pe lângă reducerea costurilor cu energia, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și reducerea amprentei de carbon. Foliile pentru ferestre de la firma Happy Tint aduce cu sine o serie de beneficii suplimentare.Folie Solara Silver 20% – EXTERIOR TNTSTCs20e

 

În timp ce filmul cu eficiență energetică va garanta o temperatură mai moderată și plăcută, va reduce și strălucirea, permițând colegilor să se concentreze pe ecrane, echipamente sau colegi chiar și în cele mai luminoase zile.

Majoritatea foliilor oferă, un nivel înalt de protecție împotriva razelor UV dăunătoare. Aceste raze sunt unul dintre principalii factori care contribuie la decolorare. Aplicarea foliei pentru geamuri poate ajuta la protejarea mobilierului sau echipamentului împotriva deteriorării sau decolorării. Razele UV pot avea, de asemenea, un efect negativ asupra pielii. Multe dintre peliculele furnizate de Happy Tint blochează până la 99% din UV, beneficiile pentru sănătate sunt clare.

Mai multe beneficii

Folia pentru geamuri poate permite vizibilitate în interior și în exterior. Totodata poate ajuta la furnizarea unui element de confidențialitate, dacă este necesar. O gama larga de folii exprima faptul ca acestea poti fi folosite pentru a ajuta la imbunatatirea esteticii sticlei si ferestrelor.

De asemenea, dacă vă îngrijorează siguranța, securitatea sau protecția împotriva exploziilor de bombe, foliile noastre eficiente din punct de vedere energetic pot fi combinate cu folii anti-șoc într-o singură aplicație. Acest lucru vă va oferi o protecție completă, fără un cost suplimentar prea mare.

Indiferent de produsul pe care îl alegeți, puteți fi asigurat de un montaj de cea mai înaltă calitate și de instalare de cea mai bună calitate; Firma Happy Tint angajează mai multe echipe de montatori complet calificați și cu experiență vastă.

Toate foliile pentru ferestre oferite de firma Happy Tint sunt disponibile pentru achiziționare pentru instalare DIY online, cu gama completă disponibilă pentru a naviga la  https://www.tint.ro/magazin.

Firma Happy Tint oferă, de asemenea, un  serviciu de montaj la nivel național. Echipele noastre de montaj complet calificate și cu multă experiență iti stau la îndemână. Realizam montari la domiciliu sau la locul de munca. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu sau despre oricare dintre foliile pentru geamuri furnizate și instalate de firma noastra, vă rugăm să sunați  la 0733131133  pentru a vorbi cu un membru al echipei noastre prietenoase sau e-mail  info@tint.ro .

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 0 Average: 0]