PRODUS DISPONIBIL DOAR PE COMANDĂ!

Crystal Coat - Gtechiq - Protectie ceramica auto

Este o protecție special concepută pentru a satisface cele mai înalte cerințe și nevoi ale clienților. Moleculele Gtechniq sunt precursori de materiale ceramice și hibride.
Aceste molecule sunt compuse din siliciu, azot si hidrogen, cat si compusi organici cum ar fi carbonul. Acesti polimeri extrem de puternici au o vascozitate scazut si nu  contin solventi.

Are in compozitie si o componenta termoplastica utilizata suplimentar pentru formarea unui strat flexibil puternic hidrofob. Acest produs ofera o rezistenta la intemperii, cat si protectie anticoroziva si impotriva solutiilor chimice (spume active, etc).

Crystal Coat – Gtechniq – Protectie Ceramica 

Poate creste duritatea totala a stratului de lac pana la 9H. Adaug un strat transparent si stralucitor. Adanceste in acelasi timp si culoarea suprafetei. In functie de numarul de straturi de produs aplicat, grosimea finala poate varia.

Numarul de straturi aplicate, impreuna cu structura tridimensionala sofisticata a matricei GTECHNIQ face ca stratul de lac sa reziste la substantele chimice folosite in spalatoriile auto. Rezista si la abraziune.

Cu toate acestea, beneficiile impartasite de  Crystal Coat – Gtechniq – Protectie Ceramica nu se termina cu niveluri remarcabile de protectie si durabilitate.

Poate chiar si mai important, suprafetele tratate devin mai lucioase (GTECHNIQ ofera imbunatatire a aspectului culorii si a adancimii), mai rezistente (datorita duritatii matricei pe baza de siliciu) si hidrofobe (apa nu va sta pe suprafata tratata).

Aceasta ultima caracteristica nu este doar pentru contactul cu apa, ci si pentru o curatare mai rapida a murdariei (efectul Lotus).

Spre deosebire de protectiile clasice (ceara, spre deosebire de protectiile clasice (ceara, sealant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de  Crystal Coat – Gtechniq ofera o durabilitate remarcabila si insensibilitate la abraziunea creata de spalari frecvente si utilizarea substantelor alcaline puternice sau detergenti acizi.alant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de
Crystal Coat – Gtechniq ofera o durabilitate remarcabila si insensibilitate la abraziunea creata de spalari frecvente si utilizarea substantelor alcaline puternice sau detergenti acizi.
Numar straturi aplicate: 1 strat (Suficient)

Durabilitate: aprox 30.000 km

Timp de uscare (maturitate): 90% in primele 24 ore, 10% in prima saptamana de la aplicare

Crystal Coat – Gtechniq – Protectie Ceramica este dezvoltat, testat si produs in Anglia.

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]