ATENTIE! Inainte de a va face o programare pentru aplicare folie faruri, trebuie sa verificati daca farurile au urme de matuire, ciobire sau microfisuri, daca farurile sunt matuite, ciobite sau zgariate, atunci va trebui sa optati mai intai pentru serviciul de polish faruri, iar daca din anumite unghiuri se vad mici micro fisuri subtiri, atunci necesita inlocuirea, Va rugam sa ne transmiteti cateva poze cu farurile pe Whatsapp inainte de a va programa.

Adaugă protectie si durabilitate farurilor tale.

Folie Faruri de la Happy Tint, este o peliculă practic transparentă care oferă cea mai bună protecție pentru farurile dumneavoastră. Folia de protecție a farurilor a fost testată la 500 mph. Aceasta a simulat vitezele de zbor ale aeronavelor moderne cu reacție. Folia noastră de protecție a farurilor a fost, de asemenea, testată la temperaturi de până la -30°C. Folia sau adezivul nu s-au deteriorat. Folia de protectie este folosita in industria aeronautica pentru vârful aripilor de avion. Totodata se mai foloseste si la luminile trenului de aterizare și conurile de vârf de radar ale avioanelor cu reacție. Puteți conta pe folia noastra de protecție a farurilor, pentru performanța de zi cu zi pe automobilul dumneavoastră.
Farurile moderne din acril sunt susceptibile la zgârieturi, ciobituri de la resturile de pe carosabil.
Farurile din acril de astăzi sunt foarte scumpe de înlocuit și pot costa între 1000 și 10000 LEI per set de înlocuire la unele modele. Foliile de protecție pentru faruri vă protejează luminile și împiedică înlocuirile costisitoare.
În plus, folia de protecție a farurilor oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, ciobiturilor, din cauza pietricelelor de pe drum și a microfisurilor care permit pătrunderea umezelii în lentilă și provoacă aburire. Folie de protecție pentru faruri are, de asemenea, inhibitori UV care ajută la prevenirea opacizarii și îngălbenirea lentilei acrilice din cauza deteriorării cauzate de expunerea la UV si a altor radiatii solare.
ppf folie protectie faruri smoke shadow
ppf folie protectie faruri smoke shadow

Oferim si folii de protectie pentru faruri cu tenta fumurie Smoke Shadow

Echipa noastra ofera servicii de montaj folie ppf de protectie pentru faruri si stopuri, care sunt disponibile pe fumuriu in mai multe transparente si clara pentru a vă personaliza si a va proteja vehiculul! Fiecare opțiune își servește propriul scop unic, dar indiferent de varianta dorita, foliile noastre vă protejează farurile de microfisuri, sablare sau maturire.

Foliile folosite de noi pentru faruri au o grosime de 200 microni.

Foliile pentru faruri nu numai că va proteja farul împotriva pietrelor și abraziunilor pentru a vă menține sticla clară, dar va adăuga și un aspect sportiv, unic al farurilor prin personalizare  cu de EX: folie faruri smoke shadow 50% transparenta.

Instalatorii nostri profesionisti pot finaliza de obicei o instalare a foliei clare sau fumurie pentru faruri în aproximativ 30 – 50 de minute.

PRET folie fumurie smoke de la 450 lei/setul folie + manopera

*preturile pot suferi modificari, in functie de marimea farurilor.