Lucrari folie cladiri, Silver EXTERIOR

Folie Geamuri Otopeni – Folie Solara Biotehnos

folie pentru geamuri lucrare

Reprezentanta Biotehnos Otopeni suprafata 350 mp

SERVICIU OFERIT:

Montaj folie solara silver 20 Xtra de exterior Hanita Coatings  pe o suprafata de 350 mp si

  • decolantare folie veche 100 mp
  • indepartare adeziv ramas in urma decolantarii foliei vechi
  • Spalare / degresare geamuri

DURATA EXECUTIE:  10 zile

ECHIPA MONTAJ:   3 oameni

DATA EXECUTIE: 15 Mai 2020

Reprezentanța Farmaceutica din Otopeni este orientată către zona de SUD, de aceea principalul obiectiv a fost protecția împotriva căldurii, dar totodată, ne-am asigurat, că după finalizarea lucrării, clădirea va avea un aspect distins.

În urma solicitării depuse, tehnicienii noștri au găsit soluția optimă pentru indeplinirea sarcinilor la cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a elimina efectul de seră și radiația UV din încăpere, s-a optat pentru aplicarea foliei solare Silver 20% de exterior, iar clădirea are acum și un aspect deosebit.

Silver 20% XTRA de EXTERIOR

Este unul din cele mai eficiente produse folosite de aplicatorii nostri,  acest tip de folie este din Gama PREMIUM, se produce in 3 latimi standard, iar pierderile in urma optimizarii foliei pentru geamuri fiind minime. Folia aplicata este reflexiva, este aplicata la exterior si are capacitate mare de respingere a caldurii de pana la 87%, a radiatiei UV de 99% dar si de reducere a luminozitatii solare deranjante pana la 60%. Garantia foliei aplicate pentru aceasta lucrare este de 6 ani.

Producator HANITA COATINGS

folie protectie solara,folii solare cladiri,folie geam termopan imobile,folie cladire

Galerie Foto