Masina noua sau revopsita? Evita zgarieturile si loviturile de pietricele! Ia masuri....

  1. Vino la o constatare de aplicat folie pentru protectia caroseriei
  2. Sună la 0733131133 pentru o programare.

Cât costă ?

Cum comandăm?

Dacă te-ai informat și vrei să optezi pentru acest serviciu , te sfătuim să completezi formularul de comenzi.

Pentru a primi o ofertă concretă este recomandat să ne atașați o poză botul mașinii și o copie după talon.

nu
Pietricelele sarite de sub rotile masinilor din fata, insectele care se lovesc de partea frontala a masinii, micile resturi metalice sau din alte materiale de pe drum, sarea si nisipul folosite la topirea zapezii – toate pot avea ca rezultat deteriorarea vopselei ca urmare a socurilor mecanice sau coroziunii.

Folie protectie caroserie – mai multe

Ciupiturile, zgarieturile si petele astfel aparute degradeaza aspectul masinii si nu pot fi rezolvate decat prin revopsire sau retusare locala a finisajului. Nu va mai fii niciodata revopsita ca de fabrica.

Ai putea cumpăra vopsea touch-up și să încerci să repari prejudiciul așa cum se întâmplă, dar nu vei primi un aspect placut, nu va mai arata niciodata ca vopseaua originala de show-room.
Ai putea remedia profesional zona afectata, dar în afară de nu mai fi original, va fi costisitor, iar daunele, pur și simplu se va relua imediat ce autovehiculul iese din nou pe drum.

Din fericire, tehnologia a oferit o soluție elegantă, de ultimă oră.
Folie Protectie Vopsea de la 3M aceasta peliculă de protecție de vopsea funcționează ca un strat invizibil de armură pentru masina.

Foliile de protectie sunt transparente, elastice si durabile, nemodificand aspectul masinii cum se intampla atunci cand montezi huse din piele sau din alte materiale similare.

E nevoie doar o piatră aruncată din cauciucurile unui vehicul pentru a deteriora vopseaua masinii dvs. Odată ce zona respectiva este atinsa, ea devine predispusa la rugină. Astfel cu ajutorul foliilor protecţie caroseriei puteţi păstra aspectul nou şi intact al autoturismului dvs.

Intretinerea este foarte usoara – pur si simplu curatati, spalati şi dati cu ceara autovehiculul. Aceasta folie transparenta caroserie si durabila ofera o protecţie excelenta, şi nu vă va afecta vopseaua masinii.

Foliile de protectie vopsea 3M sunt facute pentru a rezista la ingalbenire, crapare, cojire, bule şi sunt garantate pentru a-şi păstra luciul si stralucirea.

Folie transparenta protectie vopsea de la 3M este cea mai potrivita solutie. Este o pelicula insesizabila pentru caroserie , evita revopsirea elementelor cu folia de protectie pentru caroserie 3M.

Pentru alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati!

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]