Happy Tint ofera comercializare si montaj de folie geamuri de protectie solara în Bucuresti si in tara

folie geamuri

Foto: folie geamuri pentru cladiri comerciale

Este cunoscut faptul că lumina solară naturală din spațiile comerciale și birouri îmbunătățește productivitatea. Cu toate acestea, efectele nocive care pot fi cauzate de razele naturale ale soarelui ar putea avea efecte pe termen lung asupra angajaților și a mediului de muncă. Solutia oferita de noi ? Instalare Folie Geamuri pentru spaltii comerciale si cladiri rezidentiale.

Suntem mandrii ca oferim o gamă completă de produse comerciale pentru a proteja geamurile cladirilor, care pot păstra cantitatea dorită de lumina solara și pot păstra efectele nocive ale soarelui.Foliile noastre comerciale pentru geamuri vor ajuta la menținerea razelor UV dăunătoare și la menținerea gestionării costurilor de încălzire și răcire în interior.

Linia noastră de eficientă impotriva radiatiilor solare si uv a fost utilizată de unele dintre cele mai recunoscute corporații din Romania, cu ar fi: Kika Pallady 1000 mp, Hotel Golden Tulip 150 mp, Mall Baneasa 500mp, Reprezentanta Opel Dibas Fundeni 500 mp, si institutii de stat cum ar fi Complexul Sportiv Lia Manoliu, Ambasada Canadei, Ministerul Sanatatii, si lista continua, Firma noastra câștigat o reputație ca sursă de încredere pentru montajul de folie geamuri datorita calitatii produselor oferite, majoritatea ofertelor facute fiind din clasa produselor PREMIUM.

Avantaje Folie Geamuri de control si protectie solara pentru spatii comerciale de la Happy Tint®:

  • Îmbunătățirea temperaturii la locul de muncă
  • Reduceți strălucirea pe ecranele computerului
  • Reglați costurile cu energia

ATENTIE!

De stiut!

Tipuri de geam pe care nu putem aplica folie de protectie termica si solara de INTERIOR: 

  • Geamuri Duble CLARE care au dimensiunea mai mare de 2/2 in total de 4m.
  • Geamuri Duble Low-E care au dimensiunea mai mare de 1/1 in total 1mp cumulat
  • Geamuri Duble Laminate
  • Geamuri Duble cu Low-E Colorate in masa sticlei
  • Geamuri Duble Colorare in masa sticlei ce depasesc dimensiunea totala de 1,5 mp
  • Geamuri Tripan cu Low-E
  • Geamuri Tripan CLARE care au dimensiunea totala mai mare de 1,5mp.

Singura folie de protectie termica acceptata pentru variantele mentionate mai sus, este folia termica si solara de EXTERIOR.

Contactați-ne astăzi pentru a stabili o consultație gratuită și permiteți-ne să explicăm avantajele liniei noastre de soluție comercială.

0733131133

Formular Programare Online