Farurile dvs. par vechi?

Cu toții am avut de-a face cu problema farurilor cu aspect plictisitor. Asta pentru că plasticul îmbătrânește și se oxidează în timp, la fel ca vopseaua ta. Radiațiile UV, precum și substanțele chimice pot degrada plasticul, făcându-l să se întunece sau să se îngălbenească. Chiar și cele mai scumpe vehicule de pe planetă se confruntă în cele din urmă cu această problemă, dar este o soluție rapidă pentru profesioniștii în detaliu de la Happy Tint® .

Putem readuce toate farurile ciobite, matuite sau îngălbenite la starea nouă. Întrebați-ne despre serviciile noastre de restaurare a farurilor astăzi!

 

polish faruri

Restricţii dupa polish faruri

Masina nu va fi spalata macar 24 h in cazul spalarii manuale si macar 7 zile in cazul spalatoriilor automate.

Farurile reconditionate nu vor fi spalate niciodata cu turbojetul.

Cât durează ?

Timpul mediu acordat serviciul polish faruri este de aproximativ 2 ore. Proprietarul va lua in considerare imobilizarea autoturismului pentru acest interval.

Garanţie/Durata de viata

Garantia este de 12 luni

Polish Faruri

Operatiunea de reconditionare a farurilor sau asa zis-ul polish faruri se foloseste atunci cand farurile devin opace sau vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult.

Intrebari frecvente ale clientilor

Avem nevoie de programare pentru polish faruri ?

Da. In functie de tipul lucrarii, aveti nevoie de programare.

Pot primi un cost estimativ telefonic?

Da. Cu conditia sa ne trimiteti cateva poze pe Whatsapp cu tipul problemei (daca este posibil). Insa, de cele mai multe ori, recomandam o constatare direct la noi in service.

Constatarea in service costa ?

Nu. Constatarea sau devizul la noi in service nu va costa nimic. Din contra, va spunem exact costul reparatiei si programam reparatia.

Cat dureaza Polisharea Farurilor?

Indiferent ca aveti  un fat matuit, zgariat sau sablat de pietricele, lucrarea se efectueaza pe loc in ziua programarii si dureaza apriximativ 60 de minute in cazul farurilor matuite. In unele cazuri mai complexe polishul poate dura sub 2 ore.

Pot primi un cost estimativ telefonic?

Da. Cu conditia sa ne trimiteti cateva poze cu tipul problemei (atunci cand este posibil). Insa, de cele mai multe ori, recomandam o constatare direct la noi in service.

Cum recomandati sa procedam daca ne-am ales cu farurile matuite sau zgariate?

In cazul in care v-ati ales cu o zgarietura matuire sau sablare de la pietricele, nu interveniti cu niciun tip de zolutii in zona afectata deoarece acestea se pot agrava mai mult farurile, iar costurile de remediere vor fi suplimentare, incercati sa nu folositi niciun fel de paste de polish din comert sau lacuire, si adresati-va cat mai rapid unui tehnician specializat.

Pentru mai multe masini, se poate oferi un discount?

Da. Binenteles daca veniti cu cel putin doua masini, beneficiati de o reducere de pret.

LUCRARI

Lucrari de referință

SUNA LA ATELIER, salveaza-ti farurile originale!!