• Calitate si seriozitate in executie! Recomand!!

  thumb Eduard Dimitriev
  octombrie 7, 2018

  Recomand

  thumb Ionela Matei
  octombrie 7, 2020

  Positive: Punctuality ,  Quality

  thumb Luiza Anais
  octombrie 7, 2020

  Foarte multumiti si de folii si de servicii, este mult mai placut acum in balcon 👍Service: Daylight redirecting

  thumb martha soare
  iulie 7, 2021
 • Partea buna: Servicii excelente !!!! Site foarte prietenos, Raspuns rapid la comanda online , ora de programare respectata! Personal amabil, lucreaza curat si profesionist! Preturi destul de decente pentru ce servicii ofera ! Partea rea: Am fost programata dupa 4 zile. Motivul invocat fiind , volumul de munca. Recomand, Multumesc! C.D

  thumb Cristina Dobre
  octombrie 7, 2018

  Service: Heat control window films Positive: Professionalism ,  Quality

  thumb yoyozi angozi
  octombrie 7, 2020

  Mulțumesc echipei pentru serviciile oferite. Au venit repede și s au mișcat foarte bine. Prețul a fost unul bun și folia rezista foarte bine, am garanție de 5 ani. Cu siguranța o sa mai apelez la eiServices: Privacy window films , Heat control window films

  thumb Alexandru Stan
  iulie 7, 2021

  Si-au facut treaba rapid si bine!

  thumb alex anghel
  octombrie 7, 2017
Folie Solara

Economisiti Energie si BANI aplicand folie solara si termica pe geamuri din locuinte personale, cladiri de birouri si spatii industriale.

Majoritatea Clientilor care au apelat la serviciile de montaj folie solara pe geamuri, vor economisi bani prin menținerea unui climat echilibrat. Odata cu instalarea foliilor solare, temperatura in cladire scade simtitor, de exemplu cu pana la -4 -5 °C  [se obtine cu Folie Solara silver de INTERIOR] si -9 – 10 °C [cu Folie Solara silver de EXTERIOR], ceea ce face ca aerul conditionat sa nu mai lucreze la parametrii ridicati, iar racirea incaperii va fii mai rapida cu pana la 34% , asadar clientii vor vedea o revenire imediată a investițiilor în Folie de protectie termica si Solara prin reducerea costurilor de energie și de operare în fiecare lună.

AVANTAJELE

Foliilor solare

Totul se adaugă la o valoare excelentă. Folia de protectie solara oferă multe avantaje care includ:
Confort vara și iarna
Costuri reduse la energie
Reducerea stralucirii
Reducerea razelor ultraviolete
Reducerea punctelor fierbinti
Creșterea confidențialității
Controlarea decolorării
Îmbunătățirea aspectului
Creșterea securității

INTREBARI FRECVENTE

CUM PROCEDAM?  

folie solara1.Pentru a va putea face o oferta de pret corecta, va fii necesar sa ne trimiteti dimensiunile sticlei Inaltime  / Latime, exact ca in imaginea alaturata

De exemplu: 50/100 x 30 buc , 110/55 x 2 buc, 88/50 x 4 buc.

OFERTA 85 lei / mp + TVA

PRET VALABIL DOAR PENTRU Folie Solara  gama SILVER PREMIUM de INTERIOR

ATENTIE : COMANDA MINIMA este de 10 MP, sub 10 mp se achita o taxa de transport pentru montaj in valoare de 50 Lei in zonele Bucuresti si Ilfov, Provincie ( 1leu/km)

2.Trimiteti dimensiunile pe Whatsapp: la nr 0733131133 Email la info@tint.ro sau pe Formular Comenzi Online

Folii Geamuri Cladiri – Cum se monteaza?

Montarea foliilor solare este un proces care necesitata multa atentie, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit si toate functionalitatile foliei sa fie pastrate.

1. Unelte si mijloace auxiliare
Pentru montarea de folii pentru geamuri aveti nevoie de: racleta de cauciuc, liniar metalic, cutter, pulverizator de plastic ( ex: vermorel de udat gradina). Uneltele de montare pot fi procurate de la noi, daca nu le aveti.

2. Curatarea ferestrelor
Curatati intreaga suprafata de sticla cu o solutie de curatat geamuri. Depunerile de pe sticla pot fi curatate cel mai bine cu un razuitor de sticla, sau daca nu aveti asa ceva, cu o lama de ras. Insistati cu curatarea în special la muchii si colturi !

3. Taiati folia care trebuie aplicata, cu 1 cm mai mult pe înaltime si latime.

4. Indepartati stratul de protectie de pe folie
Folia suport se inlatura inainte de montaj cu ajutorul unei benzi de lipit aplicate pe ambele parti ale foliei. Stropiti permanent folia cu apa. In timp ce o persoana tine folia, trageti incet folia suport, cu ambele maini, de pe folia cu adeziv. Aveti grija ca folia sa fie umezita uniform! in prealabil introduceti in pulverizator maxim 3 picaturi de sampon in 2 litri de apa.

4. Aplicarea foliei pe geam
Folia nu se va aplica pe ferestre care sunt expuse la soare si se afla sub incidenta razelor solare in timpul montarii.
Umeziti din nou suprafata de montaj si nivelati cu racleta de cauciuc pana la imprastierea uniforma a apei pe suprafata de montaj. Cu cat temperatura ambientala este mai ridicata, cantitatea de apa cu care se stropeste va fi mai mare. Partea umeda a foliei, care trebuie lipita, se aseaza pe suprafata umeda de sticla. Folia poate fi miscata inca usor. Acum stropiti, de asemenea,  partea foliei dinspre dvs. cu apa din pulverizator. Cu ajutorul stergatorului de cauciuc presati usor apa dintre folie si geam, de la mijloc inspre exterior. Repetati aceasta procedura cel putin de doua ori, utilizand racleta de lemn cu suprafata de cauciuc si apasand cu putere pe geam. Prin aceasta procedura se va scoate cat de multa apa de montaj este posibil, obtinandu-se astfel o uscare rapida. Temperatura minima de montare: 8 grade Celsius.

5. Taiati surplusul de folie cu ajutorul cutter-ului si a liniarului metalic. Aveti grija ca taietura sa fie inca pe suprafata de sticla ! La cateva ore dupa aplicarea foliei se pot forma bule in urma acumularii apei, in functie de tipul foliei, si, izolat, pete albe in substanta de lipit. Aceste bule apar din cauza aplicarii prin apasare neuniforma pe suprafata foliei. Bulele de apa si petele dispar in totalitate in functie de temperatura de afara, intr-un interval de 3,4 saptamani in functie de anotimp.

Toate foliile care au adeziv PS (pressure sensitive) vor fi montate obligatoriu cu racleta din silicon prin apasare cu o presiune cat mai mare si uniforma pe toata suprafata de montaj.

Lipirea definitiva a foliei pe suprafata aplicata se face printr-un proces ireversibil in timp, de aceea se recomanda evitarea spalarii geamurilor minim 4 zile de la aplicarea foliei.

Curatarea si intretinerea geamurilor infoliate se face cu mai multa atentie decat in cazul geamurilor obisnuite!

La curatarea geamurilor se recomanda folosirea pulverizatorului cu solutie de curatat. Stergerea geamurilor se va face cu un burete, carpa moale sau cu piele speciala pentru ferestre.

Instructiuni de intretinere: Toate suprafetele de geam se curata cu o laveta din material moale (bumbac, piele) si o solutie de curatat geamuri pe baza de alcool. Geamurile laminate nu se vor razui pe uscat! Se recomanda evitarea spalarii geamurilor minim 7 zile de la aplicarea foliei.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

AVEM 15 ANI EXPERIENTA!

Firma noastra ofera consultanta si montaj profesional de folie cladiri ,avem peste 50 000 de mp de folie aplicata.

Colaboram cu firme concurente , institutii publice , dar si cu persoane fizice.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Din cauza ca vara suntem foarte solicitati , iar orele suplimentare sunt la ordinea zilei, durata livrarii este cuprinsa intre 1-3 zile.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Cel mai solicitat tip de folie solara pentru cladiri este modelul SILVER 20 de INTERIOR de la Hanita Coatings , este cel mai potrivit tip de folie luand in calcul Calitatea , Eficienta, Garantia produsului si Pretul care este destul de accesibil.

PROTECTIE TERMICA – 5 °C 

1 mp de folie silver 20 aplicat  , salveaza aproximativ 20% din energia electrica pe timpul verii.

Proprietati optice si solare SILVER 20 SILVER 35 SILVER 50
Lumina vizbila transmisa 17% 31% 46%
Energie solara totala reflectata 52% 41% 29%
Respingere radiatii UV 99% 99% 95%
Coeficient de umbrire 0.27 0.37 0.50
Energie solara total respinsa 77% 67% 50%

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Cel mai eficient tip de folie solara pentru cladiri este modelul SILVER 20 XTRA de EXTERIOR de la Hanita Coatings , este cel mai potrivit tip de folie luand in calcul Calitatea , Eficienta, Garantia produsului si Costul.

PROTECTIE TERMICA – 10 °C 

1 mp de folie silver 20 aplicat  , salveaza aproximativ 30% din energia electrica pe timpul verii.

Proprietati optice si solare SILVER 20  XTRA SILVER 35 XTRA SILVER 50 XTRA
Lumina vizbila transmisa 16% 33% 48%
Energie solara totala reflectata 62% 42% 28%
Respingere radiatii UV 99% 99% 95%
Coeficient de umbrire 0.27 0.37 0.50
Energie solara total respinsa 85% 66% 54%

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati Formular Comenzi Online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Folia de protectie solara pe langa protectia termica ofera si intimitate, doar pe timpul zilei.

Folia de protectie solara nu ofera protectie intima pe timpul noptii atunci cand aprindeti lumina in incapere, dar scade claritatea vizuala…

Folia de protectie solara SILVER [ metal ] , ofera un aspect de oglinda pe partea mai mult luminata , acelasi lucru se intampla si noaptea , cand aprindeti lumina in incapere.

Exista si folii speciale Dual – Reflexiv ca de exemplu [ OPTITUNE 05%, 15%]  acestea au aspect de oglinda doar pe partea exterioara , iar in interior o usoara tenta de fumuriu.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

In functie de produsul comandat si conditiile de montaj cerute de producator, Happy Tint SRL ofera garantie Reala pentru toate produsele comercializate si montate de catre SC Happy Tint SRL , asadar :

 • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Tint Comfort  – Happy Tint – Cod Produs: TNTSTCs20E) cu montaj pe EXTERIOR au o garantie de 5 ani (plan vertical |); 3 ani (plan inclinat sau orizontal / _)
 • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Tint Comfort – Happy Tint – Cod Produs: TNTSTCs20i) cu montaj pe INTERIOR au o garantie de 10 ani
 • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Zone Control – Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 10 -12 ani
 • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Zone Control – Hanita Coatings ) cu montaj pe EXTERIOR au o garantie cuprinsa intre 6 si 7 ani
 • Foliile de SECURITATE  din gama ( Safety / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani (OFERIM AGREMENT TEHNIC )
 • Foliile de Siguranta  din gama ( Safety / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani  (OFERIM AGREMENT TEHNIC )
 • Foliile Decorative din gama ( Deco / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 7 – 10  ani
 • Foliile Autoadezive din gama (Deco / ORACAL ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 3 – 7  ani
 • Foliile Auto din gama ( Suntek / EX ) au garantie 3 ani
 • Foliile Auto din gama ( Suntek / HP ) au garantie 7 ani

PDF Garantii Folie HANITA ARHITECTURAL

Pentru informatii sau programari va rugam sa ne contactati pe Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

I: Pot aplica folia de protectie solara de interior pe exterior?

R: Nu, datorita faptului ca adezivul are in componenta sa o substanta de  protectie  impotriva ultravioletelor. in cazul in care folia se aplica totusi pe exterior, primul contact cu razele solare este cu coatingul foliei, care nu este prevazut pentru asa ceva. Folia isi pierde astfel toate proprietatile, iar garantia devine nula.

I: Pot aplica foliile solare pe plexiglas?

R: Nu, datorita faptului ca adezivul este conceput doar pentru suprafetele de sticla, neajungand la aderenta maxima daca este aplicat pe plexiglas sau policarbonat.

I: De ce trebuie sa folosesc o folie de  protectie  solara?

R: Folosind o folie de protectie solara se mareste confortul termic din incaperi, astfel incat vara se pastreaza racoare, iar iarna pierderea de caldura va fi limitata. In acelasi timp, va protejeaza mobilierul sau articolele vestimentare impotriva razelor UV.

I: De ce trebuie sa folosesc o folie de securizare?

R: Conform normelor europene, institutile publice, gradinitele, scolile, spatile comerciale sunt obligate sa prevada geamurile cu o folie care impiedica raspandirea cioburilor in cazul unui impact.

I: Ce fac in cazul in care am de infoliat un geam cu o latime mai mare decat cea a foliei?

R: In acest caz, se recomanda o alaturare a foliei pe verticala.

I: Pot suprapune foliile?

R: Si aceasta varianta este posibila, cu precizarea ca suprapunerea va fi vizibila in interior.

I: Cum se spala geamurile infoliate?

R: Se recomanda ca dupa infoliere, acestea sa nu fie curatate timp de 1-2 saptamani. Dupa acesta, geamurile pot fi curatate normal, cu o solutie de curatat geamurile disponibila in comert.

I: Se poate aplica folia pe geamuri ionizate?

R: Nu este recomandata aplicarea foliei de protectie  solara datorita faptului ca se produc anumite tensiuni pe suprafata sticlei (reactie intre straturile foliei si ionizarea geamului). In cazul in care se aplica o folie transparenta de securizare, nu apar astfel de probleme.

I: Ce se intampla daca ramane apa in unele locuri sub folie?

R: Acestea vor disparea in timp, folia fiind astfel conceputa sa permita difuzarea apei.

I: Care este diferenta dintre aceste folii si cele conventionale transparente, gen folii pentru Cutter Plotter?

R: Aceste folii sunt special prevazute pentru  protectie  solara si antiefractie, fiind omologate in acest sens. De asemenea, folosind doar astfel de folii, puteti oferi/primi garantie.

I: De ce este necesara sigilare canturilor?

R: Prin sigilarea canturilor se evita infiltrarea de apa intre geam si folie, prelungind astfel durata de viata a foliei, mai ales in conditiile in care folia este expusa conditiilor de mediu exterioare.

I: Poate fi aplicata pe interior o folie de  protectie  solara pentru exterior?

R: Fie ca este vorba de o folie de interior, fie ca este vorba de o folie de exterior, efectul este acelasi, diferenta fiind ca factorul de absorbtie UV este situat in stratul de protectie (hard coat) la foliile de exterior iar la cele de interior, factorii de absorbtie UV sunt situati in adeziv. Recomandarea noastra este sa verificati geamurile, sa constatati care este cea mai buna varianta pentru a aplica folia, la interior sau la exterior, dupa care sa selectati folia potrivita.

I: Ce efect are aplicarea foliilor asupra plantelor din incaperi?

R: Foliile de protectie solara care nu intuneca foarte mult camera nu au influente negative asupra majoritatea plantelor de casa. Dupa o “faza de adaptare” in care e posibil ca florile sa stagneze si sa nu creasca, ele isi revin, infloresc si cresc in mod natural. Foliile pot avea o influenta pozitiva chiar si asupra plantelor, avand in vedere ca radiatia solara este redusa.

Pentru informatii si programari , va rugam sa accesati sectiunea CONTACT

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

PORTOFOLIU LUCRARI Folie Solara

Folie Solara

Folie Solara Clădire ProdPlast Mogoșoaia

FOLIE SOLARA SILVER 20 XTRA DE EXTERIOR
Folie Solara

Clădiri fabrica textile Focșani

FOLIE SOLARA SILVER 20 DE INTERIOR
Folie Geamuri

Apartament Locatie Scoala Americana

FOLIE SOLARA BRONZE 20 DE INTERIOR

VIDEO proiecte folie solara

Ai un proiect, un spatiu, o cladire, o casa pe care doresti sa montezi FOLIE SOLARA?

Suntem aici pentru a vă sprijini în realizarea proiectului dumneavoastră.

FORMULAR PRORAMARI ONLINE

Selectati tipul geamului | Folia | Transparenta
Data si ora programarii
Detalii Client/Livrare

Va rugam sa selectati varianta de geam + tamplarie pe care o aveti.

Foliile PREMIUM de interior ofera protectie termica limitata de pana la -4, -5°C , iar cele de exterior ofera perfomanta mai buna oferind o protectie termica de -9, -10 °C

**ATENTIE** VA INFORMAM CA PE GEAMURILE CU STICLA DUBLA LOW-E SAU LAMINATE, CE DEPASESC DIMENSIUNIEA DE 2m/2m => 4MP FOAIE DE GEAM, NU NE VOM ASUMA MONTAJUL FOLIILOR DE INTERIOR PE ASTFEL DE SUPRAFETE DECAT CU ASUMAREA CLIENTULUI, DATORITA MARIMII REZULTATE, SUNT RISCURI CA ACESTEA SA CEDEZE TERMIC DATORITA TEMPERATURII ACUMULATE DINTRE FOLIE SI GEAM. RECOMANDAM DOAR VARIANTELE DE FOLII PENTRU EXTERIOR, VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

Alegeti transparenta foliei, cu cat este mai mica cu atat este mai eficienta, de exemplu 20% ofera o protectie de 80% in cazul foliilor de exterior. TOTATE FOLIILE RESPING 99% razele U.V.

05% valabil doar pentru folia TITAN

Adaugati dimensiuni Inaltime/Latime x Cantitate in centimetri de Exemplu: 170 x 80 x 3 buc

INCARCATI FISIER SAU POZA

Happy Tint® Premier Window Film Cantitatea minima comandata pentru acest produs este de 10 mp.

Foliile marca proprie Solar Tint® Comfort sunt o gama de folii din clasa Medie cu date tehnice inferioare foliei din clasa PREMIUM. PROVENIENTA PRODUS: Germania

Data si ora programarii

Adaugati ziua programarii, Evitati DUMINICA.

Detalii Client

Va rugam sa adaugati adresa de livrare dupa cum urmeaza: Localitate, Strada, Nr, Bloc, Interfon, Etaj, Sector, Alte detalii daca este cazul.

Va rugam sa adaugati datele de facturare: NUME, Cod Unic de Înregistrare, Nr. Înmatriculare Fiscala, ADRESA

CAPTCHA image

Acest lucru ne ajută să prevenim spam-ul, Va multumim.

Happy Tint®    Servicii la nivel de arta!

Închide
Start typing to see products you are looking for.
Sari la conținut

Coș de cumpărături

Închide
Scroll To Top