Blog-Noutati, Folie Solara

Folie pentru geamuri ajuta la economisirea banilor si a facturile de energie

economie la energie

Folie pentru geamuri ajuta la economisirea banilor si a facturile de energie

Reduceți costul facturilor de energie pentru răcirea cu aer condiționat folosind folie pentru geam

În condițiile în care prețurile la energie continuă să crească, Foliile de protectie termica si solara pentru geamuri oferă o oportunitate excelentă de a reduce consumul de energie și de a economisi bani.

Pe lângă reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și reducerea amprentei de carbon a sediului dumneavoastră, o aplicare a foliei pentru ferestre economisitoare de energie poate reduce costurile de operare prin reducerea nevoii de sisteme de aer condiționat și de răcire.

Happy Tint SRL furnizează și instalează o gamă de pelicule care, odată instalate, vor ajuta la prevenirea pătrunderii energiei solare în incinta dvs. și să se creeze pentru a crea un mediu inconfortabil de cald. Folia pentru geamuri este aplicată direct pe sticlă, permițându-i să respingă căldura înainte de a pătrunde în clădire, făcând folia pentru geamuri o soluție mai eficientă decât metodele tradiționale, cum ar fi jaluzelele.

Asigurând o temperatură interioară mai moderată și mai stabilă, sistemele de aer condiționat sunt supuse mult mai puțin solicitării, ceea ce duce la costuri reduse. Cercetările au arătat că foliile de economisire a energiei pentru geamuri pot reduce energia utilizată pentru răcire cu până la 30%.

Aplicarea foliei pentru ferestre este o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor la o problemă în creștere. Jaluzelele pot fi costisitoare și ineficiente, în timp ce geamurile de înlocuire sunt o alternativă costisitoare și consumatoare de timp. Folia pentru geamuri poate fi aplicată pe sticlă cu o pătrundere minimă și, de îndată ce filmul este montat, beneficiile vor începe să fie realizate.

Vă rugăm să rețineți: pentru a ne permite să calculăm ce economii de energie ați putea face cu o folie de fereastră aplicată, trebuie să știm care sunt cheltuielile curente pentru încălzire și răcire. Aceasta înseamnă că locuinta dumneavoastră trebuie să aibă o sursă separată de contorizare. Dacă nu aveți acest lucru, fiți siguri că folia pentru ferestre ar trebui să vă ajute să faceți economii, doar că nu putem calcula rentabilitatea investiției.