Lucrari folie cladiri, Silver EXTERIOR

Proiect Cupola Centrala Plazza Romania

Cupola Centrala Plazza Romania 2250 mp

SERVICIU OFERIT:

Montaj folie solara silver 15 Premium de exterior  modelul Chrome 285 XC  pe o suprafata de 2250 mp si

  • decolantare folie veche mp
  • indepartare adeziv ramas in urma decolantarii foliei vechi
  • Spalare / degresare geamuri

DURATA EXECUTIE:  70 zile

ECHIPA MONTAJ:   2 oameni

DATA EXECUTIE:    Mai 2022

Cupola Mall Plazza Romania se afla la inaltime si preia toata radiatia solara pe toata durata zilei, de aceea principalul obiectiv a fost protecția împotriva căldurii, dar totodată, ne-am asigurat, că după finalizarea lucrării, cupola va avea un aspect distins.

În urma solicitării depuse, tehnicienii noștri au găsit soluția optimă pentru indeplinirea sarcinilor la cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a elimina efectul de seră și radiația UV din încăpere, s-a optat pentru aplicarea foliei solare Chrome 285 XC de EXTERIOR, iar acum cupola beneficiaza de o protectie de 89% importiva razelor solare IR si 99% impotriva razelor solare Ultraviolete, reducand cu aproximativ 30% factura la energia electrica.

Chrome 285 XC de EXTERIOR

Este unul din cele mai eficiente produse de la ECO Tint,  acest tip de folie se produce in 3 latimi standard , asadar pierderile in urma optimizarii foliei pentru geamurile cladirii vor fi minime. Folia aplicata este reflexiva, este aplicata la exterior si are capacitate mare de respingere a caldurii de pana la 89%, si a radiatiei UV de 99% dar si de reducere a luminozitatii solare deranjante pana la 79%. Garantia foliei aplicate pentru aceasta lucrare este de 5 ani datorita faptului ca are unghi oblic.

Producator: Solar Screen

Folie solara chrome 285 xc de EXTERIOR

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]