Lucrari folie cladiri, Silver EXTERIOR

Showroom Cladire Zona Catelu 150 mp

folie geamuri tint.ro

Showroom Cladire Zona Catelu 150 mp

SERVICIU OFERIT:

Montaj folie solara silver 15 Premium de exterior  modelul Chrome 285 XC  pe o suprafata de 150 mp si

  • Spalare / degresare geamuri
  • Izolare folie
  • Garantie lucrare 7 Ani

DURATA EXECUTIE:  5 zile

ECHIPA MONTAJ:   2 oameni

DATA EXECUTIE:    Mai 2022

Showroom Zona Catelu/Autostrada A1 aflata in bataia soarelui aproximativ 6 ore/zi, clientul a solicitat ca principal obiectiv protecția împotriva căldurii, si totodată, ne-am asigurat că după finalizarea lucrării, cladirea va avea un aspect imbunatatit.

În urma solicitării depuse, tehnicienii noștri au găsit soluția optimă pentru indeplinirea sarcinilor la cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a elimina efectul de seră și radiația UV din încăpere, s-a optat pentru aplicarea foliei solare Chrome 285 XC de EXTERIOR, iar acum cladirea beneficiaza de un aspect imbunatatit, de o protectie de 89% importiva razelor solare IR si 99% impotriva razelor solare Ultraviolete, reducand cu aproximativ 30% factura la energia electrica.

Chrome 285 XC de EXTERIOR

Este unul din cele mai eficiente produse de la ECO Tint,  acest tip de folie se produce in 3 latimi standard , asadar pierderile in urma optimizarii foliei pentru geamurile cladirii vor fi minime. Folia aplicata este reflexiva, este aplicata la exterior si are capacitate mare de respingere a caldurii de pana la 89%, si a radiatiei UV de 99% dar si de reducere a luminozitatii solare deranjante pana la 79%. Garantia foliei aplicate pentru aceasta lucrare este de 7 ani.

Producator: Solar Screen

Folie solara chrome 285 xc de EXTERIOR

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]