Folie decorativa

Posibilitățile de imaginație artistică pe suprafețe plane de sticlă au fost imbunatatite imens prin introducerea produsului de folie decorativa. Aceste filme decorative au fost special dezvoltate pentru a oferi designerilor de interior o selecție impresionantă de opțiuni creative pentru decorațiuni de sticlă atrăgătoare din punct de vedere arhitectural. Filmele de ferestre decorative sunt create astfel încât acestea să fie ușor texturate, făcând ca lumina să fie dispersată încet, creând o atmosferă amicală de înaltă clasă.

De ce sa ne alegeti?

Happy Tint SRL poate aplica folia decorativă de sticlă pe pereții despărțitori și pe suprafața interioară a ferestrelor adăugând intimitate sau o nouă dimensiune decorativă în clădirile casei sau clădirilor comerciale.
Foliile decorative creează un aspect unic de sticlă gravată la un cost foarte scăzut în comparație cu geamul gravat.

Foliile decorative sunt rezistente la apă, acizi ușori, alcalii și săruri, iar o acoperire anti-bacteriană limitează amprentele de degete, ceea ce înseamnă mai puțină curățare. De asemenea, atunci când este necesar, ele pot fi îndepărtate cu ușurință, permițând modificări ale proiectului

Foliile decorative sunt recomandate pentru:

Sală de conferință

Hotel

Ansamble rezidențiale

Birouri private

Ferestre exterioare

Compartimentare din sticlă

Verande

Aceste finisaje arhitecturale sau filme oferă designerului discriminant o nouă modalitate de a comunica și de a exprima mesajul dvs, în cadrul designului interior și exterior atât pentru construcții cati și  pentru renovare. Interpretați spațiul dvs și creați o experiență vizuală unică cu peste 500 de finisaje. Culorile, desenele, texturile și finisajele vă oferă libertate creativă aproape nelimitată. Foliile sunt filme din PVC durabile, flexibile și curate și sunt excelente pentru aplicații ușoare și fără bule. Frumusetea finisajelor arhitecturale este aceea ca ele pot fi folosite in locul sau pentru a imbunatati materialele naturale. Foliile decorative sunt ideale pentru utilizarea în interior și în exterior și pot fi folosite pe pereți; mobilierul, corpurile de iluminat iar unele pot fi aplicate și pe suprafețe tridimensionale și / sau termoformate.

Foliile decorative se pot vizualiza pe site-ul nostru la sectiunea Magazin Online categoria Folie Decorativa

AVANTAJELE

Folie decorativa

Totul se adaugă la o valoare excelentă. Foliile decorative oferă multe avantaje precum:

Metodă de decorare a geamurilor

Separă vizual spațiile

Modele complexe de design

Reducerea razelor ultraviolete

Reducerea punctelor fierbinți

Creșterea confidențialității

Controlarea decolorării

Îmbunătățirea aspectului

Creșterea securității

Experți în folie decorativă pentru ferestre din 2007

Cu numeroasele noastre opțiuni de stil, opacitate și transluciditate, puteți personaliza cantitatea de intimitate pe care o doriți pentru un spațiu fără a sacrifica lumina.

folie decorativa
GALERIE

Foto - Exemplu Model

Formular comandă rapidă

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]