Folie Solara

Hanita folie silver de exterior

folie solar silver exterior

Hanita Coatings Folie SILVER XTRA de exterior pentru orice tip de geam

Noua generație de folii de exterior  … ..

Hanita Coatings a fost recunoscut de mult timp ca expert global în producția de folii solare de exterior și a continuat să împingă granițele cu noua lor generație de folii.

Prezentat aici este modelul Titan 35 Xtra, o folie solara de exterior dual reflexiva proiectata pentru caldruii. Reduce de asemenea nivelul de reflexie interne. Există diferite avantaje în utilizarea foliilor solare exterioare față de cele ale celor aplicate pe plan intern.

Pentru început, ele funcționează mai eficient prin reflectarea căldurii soarelui. Acest lucru poate echivala cu o performanță mai bună cu 7-10% față de omologii lor interni, esențială atunci când încercați să reduceți utilizarea aerului condiționat în mediul de birou.

Odată cu avansarea în tehnologie a sistemelor din sticlă, absorbția căldurii solare crește atunci când filmele sunt aplicate pe plan intern. Aceste probleme sunt negate cu o aplicație externă, reducând riscurile pentru fractura de stres termic.

Titan 35 Xtra

Titan 35 Xtra folosit pentru HSBC, St James ‘Street, Londra Titan Xtra este fabricat într-o gamă de VLT-uri de la 07, 20, 35 și 50. Permte obținerea tuturor tipurilor de niveluri de lumină. Toate aceste folii au o garantie de 5 ani pe suprafețe verticale.

Serile Hanita Silver 20, 35 și 50 Xtra au o garanție de 7 ani pentru aceeași aplicare. O garanție de 15 ani are folia Silver 20 Xtrm pe suprafețe verticale. Hanita lansează o folie de geam cu garantie unica de 10 ani pentru suprafețe înclinate. Chiar și la nivel orizontal pentru seria SkyLite.

Tradițional, foliile au fost aplicate pe interior, dar cu garanțiile de top ale Hanita, este timpul să reconsiderăm instalarea lor pe exterior.

Pentru mai multe informații despre aceste produse și toate produsele de bază ale Hanita, vă rugăm să ne sunați la 0733131133 sau să ne trimiteți un e-mail la: info@tint.ro

Pentru montaj si cereri de oferta va rugam sa dati click pe Folie Geamuri

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 0 Average: 0]