Blog-Noutati

Folie geam termpan cladiri

folie solara

Folie Solara pentru geamurile locuintei tale!

Folie Geam – Rezultate pe care le puteți simți cu adevărat

Reduceți căldura din casa dvs. și izolați-vă ferestrele de pierderile de energie. Happy Tint oferă și monteaza folie de protectie termica si solara pe toate tipurile de geam. Fie că este vorba pentru a reduce căldura și strălucirea sau pentru a avea o izolație mai bună pe timp de iarnă, pentru a reduce punctele calde și reci din casa dvs., suntem pregatiti pentru oricare din aceste situatii! Denumită în mod obișnuit folie anti – UV pentru ferestre și folie Low-e, folie solară este cea mai bună soluție pentru a maximiza performanța ferestrelor existente și pentru a bloca căldura soarelui . Ca să nu mai vorbim că suntem în spatele produselor noastre….

„Folia pentru ferestre blochează căldura solară directă pentru a reduce cererea de răcire de vară și izolează pentru a reduce consumul de energie vara și iarna”   USA –gsa.gov

folie solara

Reducerea orbirii

Reduceți cu până la 62% strălucirea

Respingere a căldurii

Blocați până la 63% din căldură

Reducerea decolorarii

Blocați 99,9% din razele UV dăunătoare

De ce să alegi folie solară pentru casa ta?

Bucurați-vă de casa în confort, cu nuanța ferestrelor pe care nici nu o veți observa

Vrei camere mai răcoroase fără a pierde lumina? Iată cum vă recomandăm să o faceți. Folia de control solar vine într-o varietate de nuanțe diferite, nu trebuie să schimbe felul în care arată fereastra și încă blochează căldura. Aveți capacitatea de a atenua lumina puternică fără a distruge priveliștile, astfel încât să vă simțiți răcoros și confortabil în casa dvs.! De asemenea, blochează 99% din razele dăunătoare UVA și UVB pentru a vă proteja bunurile de deteriorarea permanentă a soarelui.

Știați?

  • Sticla este responsabilă pentru 48% din căldura care intră în casa ta
  • 45% din necesarul de energie pentru răcire și încălzire este cauzat de câștigul de căldură prin ferestre

Aruncă o privire la fotografie pentru a vedea câte beneficii are cu adevărat produsul nostru!

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]