Blog-Noutati

Folie geam termpan protectie solara cladiri birouri spatii comerciale

 

Folie Geam

Foliile Solare pentru geam vor aduce un nou nivel de confort casei dvs. Casa ta este locul unde ar trebui să te simți cel mai confortabil. Cu toate acestea, căldura, frigul și strălucirea soarelui pot fii principalele motive de inconfortabilitate și vă pot deteriora lucrurile. Acum vă puteți face confortul de-a lungul întregului an. Foliile noastre reduc căldura soarelui care trece prin ferestre, reflectând-o departe de casa ta. Prin reducerea căldurii, economisiți și costurile energiei.

Costuri scazute la energie

Foliile solare aplicate la domiciliu au rol de scuturi termice, care economisesc energie și reduc costurile de încălzire și de aer condiționat. Această actualizare eficientă din punct de vedere energetic reduce costurile dvs. de utilități fără a vă compromite viziunea. Te vei bucura de racoare vara deoarece aceste filme resping până la 78% din energia solară a soarelui. Si te vei bucura iarna, deoarece filmul oferă izolație pentru păstrarea maximă a căldurii în casă.

Protecția la decolorare

Ca o protectie solara pentru casa ta, Happy Tint SRL  Oferta Folie de control solar al ferestrei de energie, protejează draperiile dvs. valoroase, tapițerie și covoare de la decolorarea în razele soarelui daunatoare. Filmele noastre de fereastră blochează până la 99% din razele ultraviolete, care pot stinge draperiile, mobilierul, lucrările de artă și chiar podelele. Designerii de interior recomandă adesea filmul pentru ferestre pentru protecția împotriva decolorării.

Instalare in siguranta

Instalarea foliei solare nu necesită utilizarea de substanțe chimice toxice, soluții sau materiale abrazive în locuința dvs. Toate aplicarile de folii rezidentiale sunt realizate cu „apa filtrata” si o solutie de sapun pentru a asigura aplicarea impecabila fara murdarie sau bule. Instalatorii noștri poartă pantofi speciali, astfel încât murdăria și resturile din exterior să nu fie urmărite în interiorul casei dvs. Îndepărteazăm și apoi înlocuim toate tratamentele pentru mobilier și ferestre din reședință pentru confortul dvs.

Garantie Folie Geamuri

Aveți posibilitatea să cumpărați cu încredere și să vă bucurați de liniște, știind că Hanita Coatings cei mai buni producatori de folie solara pentru geam se află în spatele liniei noastre extinse de folii de înaltă tehnologie, cu o garanție excepțională pentru fabrică! Timp de aproape 30 de ani, Hanita Coatings Control Films vă îmbunătățește casa și viața cu foliile de geam profesionale. Folosind tehnologii de vârf, Hanita Coatings Control Films oferă cele mai bune produse și garanți disponibile. Calitatea foliilor noastre de ferestre este confirmată de satisfacția clienților noștri de imobile si spatii comerciale din toata Romania.

Folie Geam – Contactat

Adresa: Strada Echinoctiului nr 52 sector 5

Program: L-V 08:00 – 21:00, S-D 10:00 – 18:00

Telefon: 0723185844 : 0733131133

Mail info@tint.ro

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]