Hanita Coatings
Hanita Coatings dezvoltă filme de control solar și securitate de 30 de ani. În acest timp, Hanita Coatings și-a câștigat reputația de a fi un producător inovator independent de produse pentru folii pentru ferestre, cu o gamă de filme de control solar pentru interior și exterior eficiente din punct de vedere energetic comercializate sub marca SolarZone .

SafetyZone marca de geamuri soluții de securitate ajută la viață a proteja și a proprietății împotriva pericolelor din rupte sau care zboară de sticlă , ca urmare a accidentului, dezastru natural, intrarea forțată sau explozie.

Filmul SolarZone Automotive de la Hanita Coatings adoptă o abordare proaspătă a filmului de nuanță a ferestrelor, combinând estetica și performanțele superioare cu proprietăți remarcabile de termocontractare pentru o aplicare ușoară, eficientă și rezultate uimitoare.

Avery Dennison, lider global în materiale sensibile la presiune și funcționale, a achiziționat compania în 2017. Hanita Coatings este acum cunoscută sub numele de Avery Dennison Hanita și își continuă operațiunile ca unitate de afaceri distinctă în cadrul Avery Dennison.

Afișez 1 - 9 din 12 rezultate

Show sidebar