Hanita Coatings
Hanita Coatings dezvoltă filme de control solar și securitate de 30 de ani. În acest timp, Hanita Coatings și-a câștigat reputația de a fi un producător inovator independent de produse pentru folii pentru ferestre, cu o gamă de filme de control solar pentru interior și exterior eficiente din punct de vedere energetic comercializate sub marca SolarZone .

SafetyZone marca de geamuri soluții de securitate ajută la viață a proteja și a proprietății împotriva pericolelor din rupte sau care zboară de sticlă , ca urmare a accidentului, dezastru natural, intrarea forțată sau explozie.

Filmul SolarZone Automotive de la Hanita Coatings adoptă o abordare proaspătă a filmului de nuanță a ferestrelor, combinând estetica și performanțele superioare cu proprietăți remarcabile de termocontractare pentru o aplicare ușoară, eficientă și rezultate uimitoare.

Avery Dennison, lider global în materiale sensibile la presiune și funcționale, a achiziționat compania în 2017. Hanita Coatings este acum cunoscută sub numele de Avery Dennison Hanita și își continuă operațiunile ca unitate de afaceri distinctă în cadrul Avery Dennison.

Afișez toate cele 12 rezultate