Folii Cladiri

Folii Cladiri | Folie Solara

Cu foliile de protectie Solara pentru imobile si cladiri, veti economisi BANI si ENERGIE!

Intrebari Frecvente

CUM PROCEDAM?  

1.Pentru a va putea face o oferta de pret corecta, va fii necesar sa ne trimiteti dimensiunile sticlei Inaltime  / Latime, exact ca in imaginea alaturata

De exemplu: 50/100 x 30 buc , 110/55 x 2 buc, 88/50 x 4 buc.

OFERTA 85 lei / mp + TVA

PRET VALABIL DOAR PENTRU FOLIA SILVER 20%, 35% si 50% de INTERIOR

ATENTIE : COMANDA MINIMA este de 10 MP, sub 10 mp se achita o taxa de transport pentru montaj in valoare de 50 Lei in zonele Bucuresti si Ilfov, Provincie ( 1leu/km)

2.Trimiteti dimensiunile pe Whatsapp: [chat] Email la info@tint.ro sau pe Formular Comenzi Online

Folii Geamuri tip Oglinda Cladiri – Cum se monteaza?

Montarea foliilor solare este un proces care necesitata multa atentie, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit si toate functionalitatile foliei sa fie pastrate.

1. Unelte si mijloace auxiliare

Pentru montare folii geamuri termopan aveti nevoie de: racleta de cauciuc, liniar metalic, cutter, pulverizator de plastic ( ex: vermorel de udat gradina). Uneltele de montare pot fi procurate de la noi, daca nu le aveti.

2. Curatarea ferestrelor

Curatati intreaga suprafata de sticla cu o solutie de curatat geamuri. Depunerile de pe sticla pot fi curatate cel mai bine cu un razuitor de sticla, sau daca nu aveti asa ceva, cu o lama de ras. Insistati cu curatarea în special la muchii si colturi !

3. Taiati folia, cu 1 cm mai mult pe înaltime si latime.

4. Indepartati stratul de protectie de pe folie

Folia suport se inlatura inainte de montaj cu ajutorul unei benzi de lipit aplicate pe ambele parti ale foliei. Stropiti permanent folia cu apa.

In timp ce o persoana tine folia, trageti incet folia suport, cu ambele maini, de pe folia cu adeziv. Aveti grija ca folia sa fie umezita uniform! in prealabil introduceti in pulverizator maxim 3 picaturi de sampon in 2 litri de apa.

5. Aplicare folie pe geamuri

Folia nu se va aplica pe ferestre care sunt expuse la soare si se afla sub incidenta razelor solare in timpul montarii.
 – Umeziti din nou suprafata de montaj si nivelati cu racleta de cauciuc pana la imprastierea uniforma a apei pe suprafata de montaj.

Cu cat temperatura ambientala este mai ridicata, cantitatea de apa cu care se stropeste va fi mai mare. Partea umeda a foliei, care trebuie lipita, se aseaza pe suprafata umeda de sticla.

 – Folia poate fi miscata inca usor. Acum stropiti, de asemenea,  partea foliei dinspre dvs. cu apa din pulverizator. Cu ajutorul stergatorului de cauciuc presati usor apa dintre folie si geam, de la mijloc inspre exterior.

Repetati aceasta procedura cel putin de doua ori, utilizand racleta de lemn cu suprafata de cauciuc si apasand cu putere pe geam. Prin aceasta procedura se va scoate cat de multa apa de montaj este posibil, obtinandu-se astfel o uscare rapida.

Temperatura minima de montare: 8 grade Celsius.

6. Taiati surplusul de folie cu ajutorul cutter-ului si a liniarului metalic. 

 1. Aplicarea foliilor: Asigurați-vă că tăietura foliei este pe suprafața de sticlă. După aplicare, pot apărea bule și pete albe ca urmare a acumulării apei, datorită aplicării neuniforme prin apăsare.
 2. Eliminarea bulelor de aer și petelor: Bulele de apă și petele vor dispărea în totalitate în funcție de temperatura de afară, într-un interval de 3-4 săptămâni, în funcție de anotimp.
 3. Montarea foliilor cu adeziv PS: Folii cu adeziv PS (pressure sensitive) vor fi montate obligatoriu cu racletă din silicon, prin apăsare cu o presiune uniformă pe toată suprafața de montaj.
 4. Lipirea definitivă a foliilor: Lipirea definitivă a foliilor pe suprafața aplicată este un proces ireversibil în timp. Se recomandă evitarea spălării geamurilor timp de minim 4 zile de la aplicarea foliei.
 5. Curățarea și întreținerea geamurilor infoliate: Se recomandă folosirea unui pulverizator cu soluție de curățat pentru curățarea geamurilor. Stergerea se va face cu un burete, o cârpă moale sau cu piele specială pentru ferestre.

Instrucțiuni de întreținere:

 1. Curățarea geamurilor: Toate suprafetele de geam se curata cu o laveta din material moale (bumbac, piele) și o soluție de curățat geamuri pe bază de alcool.
 2. Evitarea razuirii: Geamurile laminate nu se vor razui pe uscat. Se recomandă evitarea spălării geamurilor timp de minim 7 zile de la aplicarea foliei.

AVEM 15 ANI EXPERIENTA!

Firma noastra ofera consultanta si montaj profesional ,avem peste 50 000 de mp de folie aplicata.

Colaboram cu firme concurente , institutii publice , dar si cu persoane fizice.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Din cauza ca vara suntem foarte solicitati , iar orele suplimentare sunt la ordinea zilei, durata livrarii este cuprinsa intre 1-3 zile.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Cel mai solicitat tip de folie solara pentru cladiri este modelul SILVER 20 de INTERIOR de la Hanita Coatings , este cel mai potrivit tip de folie luand in calcul Calitatea , Eficienta, Garantia produsului si Pretul care este destul de accesibil.

PROTECTIE TERMICA – 5 °C 

1 mp de folie silver 20 aplicat  , salveaza aproximativ 20% din energia electrica pe timpul verii.

Proprietati optice si solareSILVER 20SILVER 35SILVER 50
Lumina vizbila transmisa17%31%46%
Energie solara totala reflectata52%41%29%
Respingere radiatii UV99%99%95%
Coeficient de umbrire0.270.370.50
Energie solara total respinsa77%67%50%

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Cel mai eficient tip de folie solara pentru cladiri este modelul SILVER 20 XTRA de EXTERIOR de la Hanita Coatings , este cel mai potrivit tip de folie luand in calcul Calitatea , Eficienta, Garantia produsului si Costul.

PROTECTIE TERMICA – 10 °C 

1 mp de folie silver 20 aplicat  , salveaza aproximativ 30% din energia electrica pe timpul verii.

Proprietati optice si solareSILVER 20  XTRASILVER 35 XTRASILVER 50 XTRA
Lumina vizbila transmisa16%33%48%
Energie solara totala reflectata62%42%28%
Respingere radiatii UV99%99%95%
Coeficient de umbrire0.270.370.50
Energie solara total respinsa85%66%54%

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati Formular Comenzi Online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Intimitate pe timpul zilei

Folia de protectie solara pe langa protectia termica ofera si intimitate, doar pe timpul zilei.

Folia de protectie solara nu ofera protectie intima pe timpul noptii atunci cand aprindeti lumina in incapere, dar scade claritatea vizuala…

Folia de protectie solara SILVER [ metal ] , ofera un aspect de oglinda pe partea mai mult luminata , acelasi lucru se intampla si noaptea , cand aprindeti lumina in incapere.

Exista si folii speciale Dual – Reflexiv ca de exemplu [ OPTITUNE 05%, 15%]  acestea au aspect de oglinda doar pe partea exterioara , iar in interior o usoara tenta de fumuriu.

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

In functie de produsul comandat si conditiile de montaj cerute de producator, Happy Tint SRL ofera garantie Reala pentru toate produsele comercializate si montate de catre SC Happy Tint SRL , asadar :

 • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Zone Control ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 7 si 10 ani
 • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Zone Control ) cu montaj pe EXTERIOR au o garantie cuprinsa intre 4 si 5 ani
 • Foliile de SECURITATE  din gama ( Safety / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani (OFERIM AGREMENT TEHNIC )
 • Foliile de Siguranta  din gama ( Safety / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani  (OFERIM AGREMENT TEHNIC )
 • Foliile Decorative din gama ( Deco / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 7 – 10  ani
 • Foliile Autoadezive din gama (Deco / ORACAL ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani
 • Foliile Auto din gama ( Suntek / EX ) au garantie 3 ani
 • Foliile Auto din gama ( Suntek / HP ) au garantie 7 ani

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

I: 

Pot aplica folia de  protectie  solara de interior pe exterior?

R:

Nu, datorita faptului ca adezivul are in componenta sa o substanta de  protectie  impotriva ultravioletelor. in cazul in care folia se aplica totusi pe exterior, primul contact cu razele solare este cu coatingul foliei, care nu este prevazut pentru asa ceva. Folia isi pierde astfel toate proprietatile, iar garantia devine nula.

I: 

Pot aplica foliile solare pe plexiglas?

R:

Nu, datorita faptului ca adezivul este conceput doar pentru suprafetele de sticla, neajungand la aderenta maxima daca este aplicat pe plexiglas sau policarbonat.

I: 

De ce trebuie sa folosesc o folie de  protectie  solara?

R:

Folosind o folie de protectie solara se mareste confortul termic din incaperi, astfel incat vara se pastreaza racoare, iar iarna pierderea de caldura va fi limitata. In acelasi timp, va protejeaza mobilierul sau articolele vestimentare impotriva razelor UV.

I: 

De ce trebuie sa folosesc o folie de securizare?

R:

Conform normelor europene, institutile publice, gradinitele, scolile, spatile comerciale sunt obligate sa prevada geamurile cu o folie care impiedica raspandirea cioburilor in cazul unui impact.

I: 

Ce fac in cazul in care am de infoliat un geam cu o latime mai mare decat cea a foliei?

R:

In acest caz, se recomanda o alaturare a foliei pe verticala.

I: 

Pot suprapune foliile?

R:

Si aceasta varianta este posibila, cu precizarea ca suprapunerea va fi vizibila in interior.

I: 

Cum se spala geamurile infoliate?

R:

Se recomanda ca dupa infoliere, acestea sa nu fie curatate timp de 1-2 saptamani. Dupa acesta, geamurile pot fi curatate normal, cu o solutie de curatat geamurile disponibila in comert.

I: 

Se poate aplica folia pe geamuri ionizate?

R:

Nu este recomandata aplicarea foliei de protectie  solara datorita faptului ca se produc anumite tensiuni pe suprafata sticlei (reactie intre straturile foliei si ionizarea geamului). In cazul in care se aplica o folie transparenta de securizare, nu apar astfel de probleme.

I: 

Ce se intampla daca ramane apa in unele locuri sub folie?

R:

Acestea vor disparea in timp, folia fiind astfel conceputa sa permita difuzarea apei.

I: 

Care este diferenta dintre aceste folii si cele conventionale transparente, gen folii pentru Cutter Plotter?

R:

Aceste folii sunt special prevazute pentru  protectie  solara si antiefractie, fiind omologate in acest sens. De asemenea, folosind doar astfel de folii, puteti oferi/primi garantie.

I: 

De ce este necesara sigilare canturilor?

R:

Prin sigilarea canturilor se evita infiltrarea de apa intre geam si folie, prelungind astfel durata de viata a foliei, mai ales in conditiile in care folia este expusa conditiilor de mediu exterioare.

I: 

Poate fi aplicata pe interior o folie de  protectie  solara pentru exterior?

R:

Fie ca este vorba de o folie de interior, fie ca este vorba de o folie de exterior, efectul este acelasi, diferenta fiind ca factorul de absorbtie UV este situat in stratul de protectie (hard coat) la foliile de exterior iar la cele de interior, factorii de absorbtie UV sunt situati in adeziv. Recomandarea noastra este sa verificati geamurile, sa constatati care este cea mai buna varianta pentru a aplica folia, la interior sau la exterior, dupa care sa selectati folia potrivita.

I:

Ce efect are aplicarea foliilor asupra plantelor din incaperi?

R:

Foliile de protectie solara care nu intuneca foarte mult camera nu au influente negative asupra majoritatea plantelor de casa. Dupa o “faza de adaptare” in care e posibil ca florile sa stagneze si sa nu creasca, ele isi revin, infloresc si cresc in mod natural. Foliile pot avea o influenta pozitiva chiar si asupra plantelor, avand in vedere ca radiatia solara este redusa.

Pentru informatii si programari , va rugam sa accesati sectiunea CONTACT

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Programare Online

Selectati tipul geamului | Folia | Transparenta
Data si ora programarii
Detalii Client/Livrare

Va rugam sa selectati varianta de geam + tamplarie pe care o aveti.

** PREFORMANTA TERMICA ** Foliile PREMIUM de INTERIOR ofera protectie termica limitata de pana la -4, -5°C si au o garantie de 10 ani , iar foliile PREMIUM de EXTERIOR ofera perfomanta mai buna oferind o protectie termica de -9, -10 °C si au o garantie de 7 ani

**ATENTIE** VA INFORMAM CA PE GEAMURILE CU STICLA DUBLA LOW-E SAU LAMINATE, CE DEPASESC DIMENSIUNIEA DE 2m/2m => 4MP FOAIE DE GEAM, NU NE VOM ASUMA MONTAJUL FOLIILOR DE INTERIOR PE ASTFEL DE SUPRAFETE DECAT CU ASUMAREA CLIENTULUI, DATORITA MARIMII REZULTATE, SUNT RISCURI CA ACESTEA SA CEDEZE TERMIC DATORITA TEMPERATURII ACUMULATE DINTRE FOLIE SI GEAM. RECOMANDAM DOAR VARIANTELE DE FOLII PENTRU EXTERIOR, VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

Alegeti transparenta foliei, cu cat este mai mica cu atat este mai eficienta, de exemplu 20% ofera o protectie de 80% in cazul foliilor de exterior. TOTATE FOLIILE RESPING 99% razele U.V.

05% valabil doar pentru folia TITAN

Adaugati dimensiuni Inaltime/Latime x Cantitate in centimetri de Exemplu: 170 x 80 x 3 buc

INCARCATI FISIER SAU POZA

Happy Tint® Premier Window Film Cantitatea minima comandata pentru acest produs este de 10 mp.

Foliile marca proprie Solar Tint® Comfort sunt o gama de folii din clasa Medie cu date tehnice inferioare foliei din clasa PREMIUM. PROVENIENTA PRODUS: Germania

Data si ora programarii

Adaugati ziua programarii, Evitati DUMINICA.

Detalii Client

Va rugam sa adaugati adresa de livrare dupa cum urmeaza: Localitate, Strada, Nr, Bloc, Interfon, Etaj, Sector, Alte detalii daca este cazul.

Va rugam sa adaugati datele de facturare: NUME, Cod Unic de Înregistrare, Nr. Înmatriculare Fiscala, ADRESA

Imagine CAPTCHA

Acest lucru ne ajută să prevenim spam-ul, Va multumim.

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 1 Average: 5]
Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
error: Continutul este protejat, nu se poate copia.