Folii Decorative | Folie Decorativa | Happy Tint

Folie Decorativa, Doriti sa va personalizati biroul, V-ati saturat de privirile indiscrete ? Foliile decorative ofera aspect unic si intim pentru orice incapere, Consultati oferta noastra..

Sablarea ferestrei de acasă și filmul decorativ pentru ferestre adaugă o nouă dimensiune oricărui spațiu. Folia decorativă pentru geamuri se aplică pe sticlă pentru un aspect gravat frumos, fără costurile mari asociate sticlei de sablare și fără a fi necesară îndepărtarea sticlei în timpul lucrărilor.

Vopsirea ferestrei de acasă oferă o peliculă decorativă rezistentă la întreținere, rezistentă la amprente, care creează un aspect uniform, care împrăștie ușor lumina, redând o atmosferă liniștită de înaltă clasă.


Îmbunătățirea sticlei

Acoperirea ferestrelor de acasă și filmul decorativ al ferestrei adaptează sticla existentă și este potrivită pentru partiții interioare de sticlă sau pentru suprafața interioară a ferestrelor orientate spre exterior pentru a crea confidențialitate și un aspect unic de lux.

  • Creați confidențialitate – Filmul pentru ferestre decorative și Filmul de confidențialitate ascunde vizualizările exterioare și reduce strălucirea
  • Film de confidențialitate înghețată – Sticla înghețată este perfectă pentru băi, sălile de soare, ușile din sticlă și dulapurile de duș
  • Vopsirea ferestrei de izolație de casă – Vopsirea ferestrei de acasă cu control solar reduce cheltuielile de încălzire și răcire

folie intimitate
folie intimitate

Folie de intimitate

Sablarea sau foliile de intimitate permit lumină naturală în casa dvs., lăsându-vă în mod privat să vă bucurați de priveliște. Rețineți că există mai multe tipuri de folii decorative pentru ferestre, dintre care puteți alege atunci când aveti proiecte de decorare a ferestrelor.


folie decorativa efect geam sablat
folie decorativa efect geam sablat

Folie decorativa cu efect de sticlă înghețată

Frosted Home Window Tint este cea mai buna folie de intimitate pentru băi sau alte camere expuse vecinilor. Filmul de confidențialitate este translucid, adică lumina va intra încă în timpul zilei, dar din exterior, nimeni nu va vedea înăuntru.


Infolierea ferestrei pentru casă

Vopsirea ferestrei de acasă menține vizibilitate ridicată și multă lumină solară, protejând în același timp marfa și răcirea magazinului. Nuanța noastră de ferestre, selectivă și spectrală, este perfectă pentru magazinele cu amănuntul, deoarece oferă o vedere clară, neobstrucționată în timpul zilei și noaptea. Marfurile și obiectele de valoare sunt complet vizibile și complet protejate, deoarece această nuanță revoluționară a ferestrei de acasă permite lumina zilei, dar respinge căldura soarelui în timp ce blochează 99,9% din razele UV care distrug obiectele expuse.


folie solara

Tratamentul antisolar  pentru ferestrele de acasă

Happy Tint® este specializată în tratarea geamului luminator existent în case și clădiri comerciale. Vă putem oferi o folie pentru fereastra de acasă pentru a trata totul, de la luminatoare mici până la tavane și atriuri din sticlă.

Foliile Solare sunt concepute pentru a lăsa lumina naturală și pentru a da o atmosferă deschisă unei încăperi, dar prea mult soare poate face spațiul inconfortabil luminos și fierbinte. Vopsirea ferestrei de acasă rezolvă aceste condiții cu folie de fereastră specializată. Multe luminatoare au sticlă ușor nuanțată, dar deseori această nuanță nu este suficientă pentru a controla căldura și strălucirea. Putem adăuga o nuanță de fereastră de acasă la această sticlă cu nuanțe existente pentru a atinge nivelul dorit de lumină și temperatură.

Infolierea ferestrei de acasă va reduce dramatic facturile de încălzire pe timpul iernii și va scădea costul de a menține casa rece la vară, cu capacitatea de a reflecta până la 70% din căldură în timpul verii și de a reține până la 60% din căldură în iarna.

Folie decorativa alb mat

Folie decorativa translucenta

Folie decorativa structur

Folie decorativa 3cm

Folie decorativa 1cm

Folie decorativa alb mat

85Lei

Folie decorativa mata, ideala pentru spatiile unde se doreste intimitate. Ofera un design incantator.

montaj inclus

Folie decorativa mat transparent

80Lei

Folie decorativa mata translucenta, ideala pentru spatiile unde se doreste intimitate, se poate personaliza in diferite modele. Ofera un aspect de geam mat (inghetat)

montaj inclus

Folie decorativa structur

100Lei

Folie decorativa mata, ideala pentru spatiile vitrate cum ar fi birourile. Ofera un design office.

montaj inclus

Folie decorativa dungi 3cm

85Lei

Folie decorativa mata, ideala pentru spatiile vitrate unde se doreste personalizarea vitrinelor. Ofera un design incantator.

montaj inclus

Folie decorativa dungi 1cm

85Lei

Folie decorativa mata, ideala pentru spatiile vitrate unde se doreste personalizarea vitrinelor. Ofera un design incantator.

montaj inclus

Cât de utila a fost aceasta pagina?

Va rugam sa evaluati cat de utile va sunt informatiile noastre.

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Pe măsură ce ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

0