SERVICIU MOMENTAN INDISPONIBIL

Curs montaj folie transparenta protectie vopsea

Pain Protection Film (PPF) este un poliuretan termoplastic. Aceasta folie transparenta se aplica pe suprafețele vopsite ale unei masini noi sau vechi. Folia protejeaza vopseaua de piatra, insecte și zgarieturi minore. PPF a fost inițial dezvoltată de armata americană în timpul războiului din Vietnam.

Ei au cerut celor de la 3M să dezvolte un produs care să protejeze marginea de vârf a lamelor rotorului elicopterului, de nisip. De ce? Fiindca elicle se toceau.

Avantajul Foliei asupra înlocuirii și reparării lamelor rotorului deteriorate au fost clare iar adoptarea acesteia a fost rapidă pentru forțele americane.

In Statele Unite este în general cunoscută sub numele de „Clear Bra”.

De-a lungul anilor, produsul s-a dezvoltat, lucrandu-se la grosimea materialului și mai puțin elastic. Scopul lor a fost de a ajuta la menținerea elicelor de elicopter pentru a nu se erodarea în medii dure. Deoarece elicele au fost mai plate și mai puțin complexe decât suprafețele auto , nu aveau nevoie de o folie foarte flexibila.  Foliile pe care le folosim astazi sunt mult mai flexibile.

Folia PPF de astăzi este foarte conformabilă, optic clară și este disponibilă de la o varietate de furnizori. Cei principali sunt 3M, SunTek si LLumar.

Pe măsură ce produsul s-a îmbunătățit, prețul materialului s-a redus și gradul de conștientizare al produsului a devenit mai răspândit. Acum simțim că este momentul potrivit să ne implicăm.

Este încă văzută ca produsul de top al pieței auto. Sunt deja instalări complete pe Ferrari, Lamborghini și Porsche, fiind din ce in ce mai solicitat.

Modalitati de instalare

Există două modalități principale de a instala PPF, prima și în general considerată cea mai ușoară cale, este din kituri pre-tăiate. Al doilea este „în vrac” sau o „instalare personalizată”.

Instalarea personalizată este locul în care aplicați o placă completă de PPF panoului mașinilor, apoi tăiați, tăiați și racletați astfel încât să se potrivească.

curs montaj folie transparenta

Cea de-a doua și în general cea mai ușoară varianta este de a  utiliza kit-uri pre-tăiate, care, după cum sugerează și producatorul

În acest fel, folia este fixata în poziții cheie, apoi întins în formă și, în cele din urmă, racit și, dacă este necesar, tăiat/retusat pentru a se potrivi.

Problema care ne tine la distanta este costul echipamentului necesar. Ploterul ajunge la aproximativ 5000 Euro + și apoi există taxa lunară pentru a acceste sabloane.

curs montaj folie transparenta

Ei bine, acum furnizorii ne ofere si aceasta varianta, ceea ce înseamnă că nu trebuie să va temeti. Așadar, vă putem furniza direct modelele de care aveți nevoie, de obicei în 24 de ore.

Vă putem oferi un curs de 15 zile ..

Cursul de o zi vă oferă o prezentare practiva si instrucțiuni privind modul de instalare a modelelor pre-tăiate. De asemenea, vom acoperi beneficiile și limitările foliei și modul de pregătire a suprafeței mașinilor înainte de instalare.

Cursul de 15 zile începe cu cele de mai sus și apoi veți învăța cum să faceți, să decupați și să instalați propriile modele.

Cum o sa invatati

V-eți învăța pe masina noastra, din cauza necesității de a folosi cutterul pentru a tăia folia, avem o mașină dedicată de antrenament pentru a practica, în acest fel, dacă vopseaua se va deteriora, nu contează atât de mult. Sincer!! Ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, deoarece acestea sunt personalizate în funcție de cerințele dvs.

Ideea este sa te antrenezi prin practică, practică și practică.Așa cum le spunem tuturor cursantilor noștri, ca și în cazul ambalajelor, materialele au limitări. PPF este p folie de protecție pentru vopsea, nu film de îmbunătățire a vopselei. Într-o lume ideală, veți potrivi produsul cu autoturismele noi sau aproape noi veti putea proteja vopsea originală din fabrică.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să intrați în legătură ..

Pentru mai multe informatii referitoare la oferta noastra de training va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa info@tint.ro

Click pentru a vota aceast articol!
[Total: 0 Average: 0]