Ai fost ghinionist? Cateva sfaturi rapide

  1. Sterge bine zona cu ceva uscat
  2. Aplică o banda adezivă trasparentă pe exterior deasupra ciobiturii/fisurii.
  3. Sună la 0733131133 pentru o programare.

Reparatia
parbrizului

In funcţie de “norocul”, dar şi de mulţi alţi factori ( înclinaţie sticlă, viteză de deplasare autovehicul, formă si dimensiune piatră), avariile pot fi diferite, de la mici micro fisuri la fisuri, de la mici ciobituri la sparturi iremediabile

Cât
durează ?

Timpul mediu acordat fiecărei intervenţii de reparatii parbrize este de aproximativ 30 minute, in funcţie de tipul avariilor.

Garanţie/Durata de viață

Avariile ce se încadrează în diametrul de 2 cm beneficiază de 1 an Garantie. În cazul fisurilor, din cele reabilitate pot să evolueze, funcţie de mai mulţi factori. Garanţia este de 6 luni (cfr. legii 449/2003) sau oferim banii înapoi.

Restricţii după repararea fisurilor

Se va evita deplasarea pe drumuri deteriorate, urcarea-coborârea bordurilor, închiderea energică a portierelor, parcarea consacrată 2 roţi pe trotuar – 2 roti pe stradă.

Intrebari frecvente ale clientilor

Avem nevoie de programare pentru reparatii de parbrize ?

Da. In functie de tipul lucrarii, aveti nevoie de programare.

Pot primi un cost estimativ telefonic?

Da. Cu conditia sa ne trimiteti cateva poze pe Whatsapp cu tipul problemei (daca este posibil). Insa, de cele mai multe ori, recomandam o constatare direct la noi in service.

Constatarea in service costa ?

Nu. Constatarea sau devizul la noi in service nu va costa nimic. Din contra, va spunem exact costul reparatiei si programam reparatia.

Cat dureaza Reparatia parbrizului?

Indiferent ca aveti Ciobituri sau Fisuri de pana in 10 cm lungime, lucrarea se efectueaza pe loc in ziua programarii si dureaza apriximativ 20 de minute in cazul ciobiturilor. In unele cazuri mai complexe reparatia poate dura sub 2 ore.

Pot primi un cost estimativ telefonic?

Da. Cu conditia sa ne trimiteti cateva poze cu tipul problemei (atunci cand este posibil). Insa, de cele mai multe ori, recomandam o constatare direct la noi in service.

Cum recomandati sa procedam daca ne-am ales recent ciobitura sau fisura?

In cazul in care v-ati ales cu o ciobitura sau fisura, ar trebui sa acoperiti zona afectata cu un scotch sau o banda izolatoare, in caz ca nu aveti nimic la indemana, incercati sa nu mai folositi stergatoarele pana ajungeti sa acoperiti zona, sau pana ajungeti la noi.

Pentru mai multe ciobituri pe un singur parbriz, se poate oferi un discount?

Da. Daca pe acelasi parbriz sunt mai multe ciobituri, atunci beneficiati de o reducere de pret.

Lucrari de referinta