PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Despre Noi

Firma Noastra si-a īnceput activitatea īn anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e īn continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani īn domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Oferim o gama larga de produse si manopera  cum ar fii montaj sisteme audio,sisteme video,sisteme media,montaj boxe,montaj subwoofere,montaj subufer,casetofoane,montaj cd player , multimedia, ambarcatiuni,suboofere,playere, montaj difuzoare ,preturi accesibile!

Playere de Bord & Componente
Alegeti din īntreaga noastra gama de unitati de bord cu CD, DVD, digital media, navigatii si casetofoane auto. Astazi unitatiile de bord ofera amplificatoare īncorporate puternice, functii pentru setarea sunetului si multe posibilitati de conectare cu MP3-uri si alte playere externe.

Multimedia Audio & Video
Aici gasiti playere DVD, magazii de DVD-uri, DVD-uri portabile, ecrane de plafon, ecrane de tetiera, camere video de marsarier, procesoare de sunet si multe alte accesorii multimedia.
Amplificatoare Auto

Daca sunteti pasionat de muzica, descoperiti cum un amplificator poate schimba total sunetul din autoturismul dumneavoastra. Puterea si calitatea sunetului produse de un amplificator extern sunt de departe superioare fata de sistemul audio din fabrica al masinii dumneavoastra.
Difuzoare auto

Daca sunteti pasionat de muzica, descoperiti cum un difuzor de calitate poate schimba total sunetul din autoturismul dumneavoastra. Puterea si calitatea sunetului produse de un difuzor sunt de departe superioare fata de sistemul audio din fabrica al masinii dumneavoastra.
Subwoofere auto

Bucurati-va de un bass puternic si precis īn autovehiculul dumneavoastra cu difuzoarele subwoofer. Montati-le īn incinte compatibile, amplificati-le, si bucurati-va de un sunet diferit īn masina dumneavoastra.
Audio Ambarcatiuni

De acum īnainte nu veti mai avea probleme cu sistemul dumneavoastra audio pentru ambarcatiune. La noi gasiti difuzoare, playere, subwoofere si amplificatoare marine.
Accesorii Instalare Car Audio

Aici gasiti toate accesoriile de care aveti nevoie pentru o instalare usoara si profesionala.


Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
Lista Preturi Manopera - CLICK
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.