PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright ę 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Stiai Ca?
Razele ultraviolete sunt principala cauza a cancerului de piele
Pielea absoarbe aproape toata cantitatea de raze UV care o ating
Razele ultraviolete ajung in incapere chiar si atunci cand soarele nu bate direct in geam deoarece se reflecta in majoritatea suprafetelor

Sticla obisnuita absoarbe circa 30% din razele ultraviolete
Producerea unui metru patrat de sticla cu izolare termica ridicata consuma de 10 ori mai multa energie decat producerea unui metru patrat de folie solara.
Avantajele foliilor solare:

  • Confort - Reduce caldura si efectul de orbire
  • Rentabilitate - Reduce costurile de energie vara si iarna
  • Sanatate - Protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete
  • Protejare - Protejeaza mobilierul de decolorare
  • Siguranta - Retine cioburile de sticla
  • Aspect - Imbunatateste aspectul extern al cladirii

Aceste folii (colorate) si mate, reflectante si nereflectante pentru uz rezidential si comercial, imbunatatesc aspectul extern al cladirilor asigurand uniformitate, stil si distinctie, in timp ce marest confortul si protectia locuitorilor, reduc efectul de orbire, neutralizeaza punctele calde si diminueaza daunele provocate de radiatiile ultraviolete. In plus folia ajuta la retinerea cioburilor de sticla in caz de spargere si la reducerea consumului de energie atat vara cat si iarna.

Studiile industriale si Departamentul de Modele Energetice SUA prevad amortizarea investitiei prin economisirea energiei in 3-5 ani.

Se estimeaza ca fiecare 10 m? de folie poate reduce cantitatea de aer conditionat pe o cladire cu aproximativ 12.000 BTU (unitate termica britanica) sau o tona de caldura. Deoarece proplema constinuie acumularea de caldura pe timpul verii, iar in timpul iernii, cand temperatura exterioara este inferioara celei din camera, foliile Solar Silver pot ajuta la prevenirea pierderii de caldura reducand puterea de emisie a sticlei, absorbtia caldurii in sticla si reflectand caldura inapoi in camera, micsorand costurile de incalzire.

Este o certitudine faptul ca soarele provoaca imbatranirea prematura si nu vorbim doar de pielea dumneavoastra. Distrugerea prematura se datoreaza in mare parte razelor solare:
40% - razele ultraviolete (pe care nu le simtim si nu le vedem)
25% - razele infra rosu (le simtim sub forma de caldura)
25% - datorita luminii vizibile (care ne permite sa vedem)
10% - alte diverse cauze (calitatea de fabricare a obiectelor).


pretul nu include TVA
Pret 65 RON mp
Despre Noi

Firma Noastra si-a ţnceput activitatea ţn anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e ţn continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani ţn domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Oferim  Servicii de aplicat folii solare,folie auto,folie solara,folii securitate,folii decorative,folii protectie uv,folie cladiri,folii cladiri,folie geam termopan,preturi,reflectorizanta

(montaj inclus)
Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
Date tehnice folie solara
Dictionar tehnic folie solara
Tehnologia foliei solare
Instructiuni Aplicare folie solara VIDEO
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.
Fisa tehnica folie solara
Doriti o oferta de pret ? Faceti click pe butonul verde.
                 Pentru a scapa de efectul SAUNA ,va recomandam folie solara silver reflexive tip oglinda 20% transparenta,respinge cu pana la 76% razele solare si 99% UV.
Dupa aplicare temperatura in camera scade cu pana la 7 grade.

Folii Solare

De ce sunt eficiente foliile solare?
Energia solara se transforma in caldura DOAR ATUNCI cand loveste un obiect.
Foliile solare previn incalzirea interiorului in doua feluri:

       1. resping (reflecta) energia solara
       2. absorb energia solara.
Cu cat o folie lasa sa intre in camera mai putina energie solara cu atat este mai eficienta in protejarea impotriva caldurii.
AI PROBLEME CU CALDURA?
Foliile solare te protejeaza de caldura insuportabila , reduce efectul de orbire , si elimina efectul de sauna din locuinta!